[Logo] [Fixed menu]

Leolux laten stofferen / opnieuw bekleden?

Leolux stofferen? Uw Leolux stoel, fauteuil of bank laten (her)stofferen of opnieuw bekleden? Bij Niek Kuypers Stofferingen bent u aan het juiste adres.

U heeft een (design) zitmeubel van Leolux aangeschaft, daarmee heeft u kwaliteit in huis gehaald. Leolux levert exclusieve meubels van hoogwaardige kwaliteit.

Echter kan er na langdurig gebruik sprake zijn van slijtage of u raakt uitgekeken op de stof.

Daarnaast is het mogelijk dat de schuimvulling aan vervanging toe is. Herkenbaar? Uw probleem, onze specialiteit! Neem direct contact met ons op!

 Leolux stofferen "Scylla" bank

Leolux Scylla bank door ons gestoffeerd !

Leolux stofferen bank Bora Bora

Leolux Bora Bora bank, door ons gestoffeerd !

Gespecialiseerd in Leolux stofferen

Niek Kuypers Stofferingen is gespecialiseerd in het stofferen en bekleden van design meubelen, waaronder Leolux. Wij hebben de kennis en het vakmanschap in huis om ieder Leolux zitmeubel perfect te bekleden.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse originele meubelstof- en leder merken in oneindig veel kleuren en patronen, waar Leolux zelf ook mee werkt. Dit is een greep uit de stof- en leder merken waar we mee werken. Zo is er voor elke wens een passende oplossing. Heeft u een lederen meubel waarvan u enkel de kleur een update wilt geven?

Wij spuiten lederen meubels over in de originele kleur zodat zij er weer als nieuw uitzien, ook is het mogelijk om voor een andere kleur te kiezen. Dit is echter alleen mogelijk als de conditie van het leder nog goed is, wij kunnen dit ter plaatse beoordelen. Is de zitkwaliteit van uw bank niet meer comfortabel? Dan vervangen wij, indien gewenst, ook de schuimvulling, vergelijkbaar met de originele Leolux fabrieks koudschuimvullingen.

Verzekerd van kwaliteit (garantie)

Niek Kuypers Stofferingen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom geven wij op alle ge(her)stoffeerde meubelen 5 jaar garantie !

Ons Leolux portfolio

In de loop der jaren hebben wij al vele Leolux zitmeubelen opnieuw mogen stofferen. Er is geen model van Leolux dat wij nog niet voorbij hebben zien komen.

Zo hebben wij o.a. Leolux Saga, Leolux Pallone, Leolux Tango, Leolux Parabolica, Leolux Oscar, Leolux Faya Lobi, Leolux Howlo, Leolux Howlazy, Leolux Scylla, Leolux Bora-Bora, Leolux B-flat, etc. onder handen genomen.

Het maakt niet uit om welk zitmeubel het gaat; een bank, een fauteuil of een mooi gevormde eetkamerstoel, wij zullen het Leolux meubel (her)stofferen en het er weer als nieuw uit laten zien.

Is uw interesse gewekt? Bekijk hier ons online portfolio zodat u kunt zien wat een nieuwe stoffering met uw meubelstuk kan doen.

Ja! Ik wil mijn Leolux laten stofferen

Wilt u uw zitmeubel van Leolux laten stofferen of opnieuw bekleden? Of heeft u een lederen zitmeubel waarvan u de kleur van het leder wilt laten herstellen?

Vraag dan hier meer informatie aan, wij staan u graag te woord en zullen u van een vrijblijvend advies voorzien.

Onze openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00u
Dinsdag 09:00 - 17:00u
Woensdag 09:00 - 17:00u
Donderdag 09:00 - 17:00u
Vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 10:00 - 14:00u
Zondag Gesloten

Onze locatie

Sigarenmaker 12g
5521 DJ Eersel
Nederland
T. 0497 515902

Plan uw route

Direct Afspraak maken