[Logo] [Fixed menu]

Artifort stofferen of opnieuw bekleden?

Artifort stofferen? Uw kunt bij ons uw Artifort designmeubel opnieuw laten stofferen of opknappen. Niek Kuypers Stofferingen is dé specialist op het gebied van Artifort.

U heeft een tijdloos design zitmeubel van Artifort aangeschaft; het merk dat staat voor art en comfort. Door intensief gebruik kan uw meubel worden aangetast. Er ontstaan gebruikssporen, u raakt uitgekeken op de stof of de vulling is aan vervanging toe. Neem direct contact met ons op!

Herkenbaar? Wij bieden u in alle gevallen de best mogelijke oplossing.

Artifort Bank Bird laten stofferen

Artifort stofferen: diverse mogelijkheden

Niek Kuypers Stofferingen is gespecialiseerd in het stofferen van o.a. banken, stoelen en fauteuils van Artifort. Wij zijn trots op onze gigantische collectie meubelstof- en ledermerken in diverse kleuren en dessins; iedere klant vindt bij ons de gewenste stof.

Heeft u een lederen bank of ander zitmeubel waarvan de kleur is verschoten? Het is ook mogelijk om het leder te laten spuiten door ons, zodat deze als nieuw oogt. Uiteraard is het bij deze optie mogelijk om in plaats van de originele kleur voor een andere contrasterende kleur te kiezen. Wanneer de schuimvulling niet meer optimaal is kunnen wij deze ook vervangen, zodat uw zitmeubel weer volledig als nieuw is.

5 jaar Garantie op herstofferingen

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, daarom geven wij op iedere herstoffering 5 jaar garantie!

Bekijk ons vakwerk

In de afgelopen jaren hebben wij vele Artifort zitmeubelen opnieuw mogen bekleden, waardoor er een uitgebreide portfolio is opgebouwd. Vrijwel alle modellen van Artifort hebben wij al onderhanden genomen; bankstellen, complete hoekbanken, comfortabele fauteuils en eetkamerstoelen. Om welk meubelstuk van Artifort het ook gaat, wij zullen het meubel (her)stofferen en omtoveren, zodat u er weer jaren plezier aan zult beleven.

Nieuwsgierig? Bekijk ons online portfolio zodat u kunt zien wat een nieuwe stoffering met uw meubelstuk kan doen.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Wilt u uw zitmeubel van Artifort stofferen? Of heeft u een lederen zitmeubel die u wilt laten spuiten? Vraag dan meer informatie aan, wij staan u graag te woord en zullen u van een vrijblijvend advies voorzien.

Onze openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00u
Dinsdag 09:00 - 17:00u
Woensdag 09:00 - 17:00u
Donderdag 09:00 - 17:00u
Vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 10:00 - 14:00u
Zondag Gesloten

Onze locatie

Sigarenmaker 12g
5521 DJ Eersel
Nederland
T. 0497 515902

Plan uw route

Direct Afspraak maken